En typisk dag på cykel

Cykler

Maden

Indkvartering

Baggagen

Etaperne

Hvilken tur skal jeg vælge?

En typisk Cykel dag

En typisk cykeldag begynder efter morgenmaden, hvor I efterlader bagagen på hotellet og cykler ’ud i det blå’, men absolut ikke på ’må og få’, for I har ved ankomsten fået udleveret en udførlig rutebeskrivelse og detaljeret kortmateriale, som er egnet til at cykle efter, dvs. i målestoksforhold mellem ca. 1:25.000 og 1:10.000.

I cykler på velplanlagte ruter helst uden trafik og i smukke omgivelser f.eks. langs med flod- og søbredder, gennem vinmarker, i naturreservater og lign. Alternativt cykles på små biveje med meget begrænset trafik. På vej ind og ud af byer må dog ofte påregnes mere ’normal’ trafik.

En almindelig dagsetape er 35-50 km, og det lyder måske mere voldsomt, end det reelt er ? Ved cykling i hyggetempo kører I 15-18 km i timen, og det betyder, at reelt svarer 50 km kun til ca. 3-4 timers cykling om dagen. Når I starter efter at have spist morgenmad, så har I altså
rigelig tid til både at holde pauser og kigge på seværdigheder undervejs, inden I er fremme ved dagens mål i løbet af eftermiddagen. Slap af og nyd både omgivelserne … og at I har ferie.

Når I kommer frem til målet for dagen, finder I let Jeres hotel. I checker ind og får udleveret Jeres bagage, som allerede står og venter på Jer.

Hvis I har tilkøbt halvpension, så ved I, hvor I skal indtage Jeres aftensmad J

Ellers så skal I vel alligevel ud at kigge lidt på den by, I nu er kommet frem til? Og så kan I jo samtidig orientere Jer lidt om, hvor I kunne tænke Jer at spise i aften.

Hyg Jer og god fornøjelse!Transport til rejsemålet