Information om hotellerne

Cykler

Maden

Indkvartering

Hos Memory Tours går vi ind for det frie valg, og i forhold til indkvartering betyder det, at vi bestræber os på at kunne tilbyde flest muligt ture, hvor I har mulighed for selv at bestemme, om I vil booke standard indkvartering eller opgradere til bedre/luksus hoteller.

På en cykelferie vil du almindeligvis starte og slutte i større byer, men undervejs på turen vil du møde en blanding af små, mellemstore og store byer. Indkvarteringsmulighederne varierer fra by til by, og kategorien/standarden fra land til land, således at et 2* hotel i Frankrig oftest vil tilbyde en ringere standard end et tilsvarende i Østrig, hvor selv et 2* gasthaus oftest vil have en højere standard det føromtalte franske hotel.

Generelt tilbydes ophold som standard på gode, mellemklassehoteller svarende til 3*-4*. Oftest vil turen være tilrettelagt med en blanding af 3* og 4* hoteller, måske med en enkelt overnatning på et 2* hotel, da ruterne nogle gange gør holdt i naturskønne områder, hvor det 2* hotel er det bedste hus i området.

På destinationer, hvor det er muligt at opgradere hotelvalget, er den ene kategori oftest en blanding af 2* og 3* hoteller, og en anden kategori tilbyder ophold på 3* og 4* hoteller.

Det vil altid fremgå af rejsebeskrivelsen for hver enkelt tur, hvilken hotelkategori og opgraderingsmulighed der er tilgængelig for den valgte rejse.

På nogle ruter findes endvidere særlige gourmet-varianter, hvor der er kræset ekstra om mad og indkvartering. Her vil man typisk bo udelukkende på mindst 4* hoteller, hvor der til middagen serveres 5-6 retter gourmet-mad.


Baggagen

Etaperne

Hvilken tur skal jeg vælge?

En typisk Cykel dag

Transport til rejsemålet