Rejselande

Sidste nyt:
Besøg også vores anden hjemmeside og se mange flere detaljer om de enkelte ture her

Vi udvikler p.t. siden og er ikke færdige med at lægge alle vores mange rejser ind på den nye side, så hvis du mangler opdateret information om rejser, som du har set på denne side, eller har andre spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os :-)

Rejselande At tage på cykelferie er en afslappet måde at opleve de mest fortryllende landskaber i Danmark eller Europa, at se nye og spændende ting, mens du samtidig får motion. Memory Tours arrangerer cykelrejser i Danmark, i det meste af Europa og til udvalgte skønne cykelegnede destinationer andre steder i verdenen, som for eksempel Thailand, Vietnam, Cambodia, Bali, New Zealand, Mongoliet og  Kina. Så hvad enten du er til den blide og dejlige danske natur eller har lyst til at komme i middelhavsstemning, til at cykle gennem vinmarker, på rolige, grønne nedlagte jernbanestrækninger eller langs med Donaufloden, til at besøge eventyrslotte i Loire, opleve hjertelige nomader på den mongolske steppe eller en fascinerende tur omkring Mekong-deltaet i Nordthailand, så har vi meget at vælge mellem og kan finde en rejse, der passer lige til din smag. Og apropos smag  så er der på de fleste ture mulighed for at nyde regionens delikatesser, gourmetmad med udsøgte vine eller andre gode lokale drikkevarer. I sørger som udgangspunkt selv for transporten til feriestedet, men vi hjælper dog gerne med fly- og togbilletter, hvis I har behov for det. Vi sørger for at give jer en ferie på hjul, hvor der er taget hånd om alt det praktiske fra hotelbooking, bagagetransport, cykelleje, cykelkort, ruteplanlægning m.m.   Du kan vælge mellem forskellige turtyper til din cykelferie:

  • Hyggecykling – Hovedparten af vores ture er i denne kategori med dagsetaper svarende til 3-4 timers cykling.
  • Sporty ture / landevejscykling er mere udfordrende end Hyggecykling med dagsetaper på 65-120 km, tit også med stigninger, som hyggecyklisterne helst undgår.
  • Cykelkrydstogter er en variant af hyggecykling, hvor du bor ombord på båden/skibet i samme kahyt på hele turen og skiftevis cykler, sejler og ligger i havn i centrum af byer, som kan indtages på byvandring. Cykelkrydstogter findes i to udgaver med forskellige skibe afhængig af, om der sejles på havet eller på Europas floder og vandveje. Vi har således ture både med hyggelige flodpramme og med gamle træsejlskibe.
  • Mountainbike har vi p.t. kun på Sardinien, men det er et område, som vi løbende udvider med. MTB-ture fås som rejser for erfarne MTB-ryttere og som træningsture.
  • Grupperejser