Cykelrejse

Sidste nyt:
Besøg også vores anden hjemmeside og se mange flere detaljer om de enkelte ture her

Vi udvikler p.t. siden og er ikke færdige med at lægge alle vores mange rejser ind på den nye side, så hvis du mangler opdateret information om rejser, som du har set på denne side, eller har andre spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os :-)

Prøv en cykelferie: den perfekte måde at opleve et andet lands natur og kultur, lokale køkken, specialiteter og vine. Aktiv ferie på den afslappede måde

På cyklen kan du bevæge dig uden om de gængse turistfælder og har samtidig fuld fleksibilitet til både at følge vores anbefalede ruter og til at lave små afstikkere til slotte, museer og andre  attraktioner, smukke naturfænomener, vingårde med smagsprøver eller måske en pause på stranden med en forfriskende svømmetur eller … Du får udleveret detaljerede cykelkort og rutebeskrivelser, så det er nemt at finde vej, men du selv vælger, hvordan du vil køre turen, og hvor og hvornår du gøre stop undervejs. Ruterne er oftest varierede med mulighed for at opleve mange forskellige aspekter af rejsemålet. Vi bestiller alle overnatningssteder til turen og sørger for at transportere den tunge bagage, så det eneste du skal gøre er at nyde turen, mens du i ro og mag cykler gennem smukke landskaber og maleriske byer. Og når du senere på dagen kommer frem til turens næste hotel, så har vi leveret al din bagage her i mellemtiden.

Memory Tours er specialist i at arrangere cykelferie med garanti for smukke og spændende ture, hvor vi tager hånd om alt det praktiske.

Vi sætter stor pris på valgfrihed til at skræddersy cykelferien efter vore gæsters temperament og behov, og det betyder blandt andet for dig, at du kan vælge at tage din egen cykel med på turen eller leje en god turcykel (med eller uden strøm) af os . Ligeledes kan du på mange ture vælge mellem flere hotelkategorier, og om du vil spise middag på hotellet eller selv gå en tur ud i byen og finde en restaurant. I vil opleve smukke landskaber, vidunderlige byer, interessante kulturhistoriske steder, slotte og/eller vinmarker – uden at skulle tænke på det praktiske undervejs. I nyder ferien i jeres eget afslappede tempo og kører typisk på helt bilfrie cykelstier, gennem vinmarker, på nedlagte togstrækninger, langs floder og bredden af store søer eller på småveje med kun lidt trafik. I har god tid til både at holde pauser og til at se nærmere på seværdighederne undervejs, indtil I om eftermiddagen kommer frem til dagens hotel, hvor jeres bagage står klar til jer. Om aftenen kan I så gå en tur ud og opleve byen og nyde de lokale kulinariske specialiteter ledsaget af egnens berømte vine, gode øl, cider og lign.

Hvordan bestiller man en cykelrejse

Den nemme måde at bestille en rejse er ved at bruge vores bookingformular, som du finder ved at klikke på ”Bestil en rejse” i højre side under det store billede foroven. Alternativt er du selvfølgelig velkommen til at ringe til os eller sende en email. Husk blot, at vi har brug for at kende højden på alle deltagere, som ønsker at leje cykler. Hvis du har spørgsmål, er du også meget velkommen til at ringe eller maile. Når vi har modtaget din bestilling, vil du typisk modtage en ordrebekræftelse fra os i løbet af 3-4 arbejdsdage. Nogen gange er det imidlertid et puslespil at få hele cykelferien til at gå op i en højere enhed, og især i højsæsonen med mange forskellige festivaler kan det nogen gange tage længere tid at få alle bekræftelser i hus. Vi bestræber os dog på at bekræfte din bestilling indenfor max. en uge. Sammen med ordrebekræftelsen vil du modtage information om betaling af evt. depositum og restbeløb. Vi sender normalt ordrebekræftelse og faktura pr. email. Hvis du ikke har adgang til email, så giv os venligst besked herom ved bestillingen.