Om os

Memory Tours er blevet til Danmark største arrangører af cykelrejser. Vi sælger cykelrejser til private.

Memory Tours præsenterede sine rejser for første gang på rejsemessen i Bella Center i januar 2011, og siden er det gået rigtig stærkt.

Vi startede dengang med et udvalg på 44 ture i Europa, og i dag har vi rundet 150 spændende ture, hvoraf de fleste stadig er i Europa, men resten af verden er også kommet med. Med hensyn til arrangerede cykelture og -ferier på den bekvemme måde med inkluderet bagagetransport herhjemme i Danmark er vi pionerer. På dette område er vi i dag Danmarks største udbyder af cykelture, som vi arrangerer i hele landet og i forskellige pris- og overnatningskategorier.

Rejsebureauet er skabt på baggrund af en passion for cykelferie. Vi synes selv, at denne ferieform er en af de bedste – og mest afslappende – måder at opleve nye lande og kulturer på og vi brænder for at videregive denne passion.

Vi oplever ofte, at vore kunder spørger, om vi kender et godt sted at fortsætte ferien efter cykelturen. Og det gør vi!

Vi kender faktisk så mange skønne steder og resorts, at vi nu tager konsekvensen og udvider vores program med en helt ny produktlinje – udlejning af ferieboliger over det meste af verden. Ferieboligerne vil blive markedsført og kan bestilles fra hjemmesiden www.mt-feriebolig.dk, som vil være aktiv omkring nytår med ferieboliger til sommerdestinationer og storbyferie. Senere på året udvides med skiboliger til vinterferien 2015/2016.

Vi holder til på Frederiksberg i udkanten af København, men rejser hele verden rundt for at finde de bedste tilbud til dig og din familie og venner.