Vi transporterer din tunge bagage

 

Memory Tours transporterer din tunge bagage, når du er på cykelferie.

Selv om vejene aldrig er så stenrige som på billedet, er det meget rart ikke at skulle transportere sin tunge bagage, når man cykler fra by til by og igennem dejlige landskaber.

At opleve verden fra en cykelsaddel er en herlig ferieform, især når man ikke behøver at skænke tung bagage en eneste tanke under selve cykelturen. Glem alt om fortidens trængsler med at slæbe en tungtlastet cykel op ad bakkerne!

Hos Memory Tours er vi specialister i at skabe bekvemme cykelferier, hvor I lader andre om at slæbe rundt på den tunge bagage, mens I selv nyder turen og landskabet.

Når I har spist morgenmad, så stiller I blot jeres bagage i hotellets reception, bagageopbevaringsrum eller lignende og cykler af sted til dagens fornøjelser. I vil have 1-2 mindre cykeltasker, som I kan bruge til opbevaring af lidt vand, en trøje, badetøj eller lignende og de få personlige ting, som I ønsker at medbringe.

Når I efter en glad cykeldag kommer frem til dagens destination i en ny by og til et nyt hotel, som regel sidst på eftermiddagen, så står jeres bagage klar til jer her.