Cykelkrydstogter

Sidste nyt:
Besøg også vores anden hjemmeside og se mange flere detaljer om de enkelte ture her

Vi udvikler p.t. siden og er ikke færdige med at lægge alle vores mange rejser ind på den nye side, så hvis du mangler opdateret information om rejser, som du har set på denne side, eller har andre spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os :-)

.

Cykelkrydstogter kombinerer cykling og afslapning på et hyggeligt flodkrydstogtsskib eller et smukt sejlskib, hvor du som gæst har mulighed for at deltage aktivt i sejladsen.

Du bor på båden under hele turen, og tit er det muligt at vælge, om du vil cykle eller blive ombord på båden og sejle med den i løbet af dagen. Rejsen kan således kombineres for både cyklister og ikke-cyklende ledsagere, der kan nyde livet ombord og i de byer, der besøges.

Bike Boat Cruise Holland
Biking and Sailing Wapen / Mare Fan Fryslan
M/S Anna Maria Agnes in Schoonhoven, Netherlands

DET SYDLIGE HOLLAND

Oplev en herlig cykelferie i Nordens Venedig, som den sydlige del af Holland også kaldes. Det er hollandsk hygge med vindmøller, kanaler, træsko, gode oste og blåmalet porcelæn. Afslappet cykeltur langs de mange kanaler, gennem smukke, grønne landskaber og hvide klitter ved Nordsøen. Du har mulighed for at vælge mellem to næsten identiske ruter i Syd-Holland, idet både M/S Anna Maria Agnes og M/S Sir Winston er klar til at levere gode oplevelser til jer her.

M/S Anna Maria AgnesM/S Anna Maria Agnes in Schoonhoven, Netherlands

Se turbeskrivelse og priser  her:CRU 1AMA – Det Sydlige Holland med M/S Anna Maria Agnes Flodkrydstogtsskib med bar, restaurant og lounge samt delvist overdækket soldæk. Gratis WLAN/Wifi netværk. Skibet har kahytter til 1, 2 og 3 personer.

M/S Sir WinstonBike Boat Cruise Holland

Se turbeskrivelse og priser  her:CRU 1WIN – Det Sydlige Holland med M/S Sir Winston Flodkrydstogtsskib med bar, restaurant og lounge samt delvist overdækket soldæk. Skibet har kahytter til 1 og  2  personer.

DET NORDLIGE HOLLAND – med flodkrydstogtsskib

Tulipaner i alverdens farver, Nordsøens dejlige strande og hvide klitter, øen Texel og de mange maleriske byer ved Ijsselmeers bredder er blot nogle af de oplevelser, som I vil få på denne skønne cykeltur. Du har mulighed for at vælge mellem to næsten identiske ruter også i Nord-Holland, der betjenes af de to hyggelige skibe M/S Serena og M/S Angela Esmee.

M/S Serenams-serena_6640522275_o

Se turbeskrivelse og priser  her: CRU 2SER – Det Nordlige Holland med M/S Serena M/S Sir Serena er et flodkrydstogtsskib med bar, restaurant og lounge samt delvist overdækket soldæk.

M/S Angela Esmee Angela Esmee

Se turbeskrivelse og priser  her: CRU 2AE – Det Nordlige Holland med M/S Angela Esmee Flodkrydstogtsskib med bar, restaurant og et stort lounge-område med siddepladser og panoramaudsigt samt samt delvist overdækket soldæk.  Gratis WLAN/Wifi netværk.

DET NORDLIGE HOLLAND – med Sejlskib

Sæt sejl mod Frieslands kyster på en kombineret sejl- og cykeltur i det nordlige Holland. Sug til dig af oplevelserne både til lands og til vands på disse særlige ture ombord på et charmerende veteransejlskib. Nyd afvekslingen mellem livet ombord og de herlige cykelture i Frieslands flade, men også smukke  natur langs Nordsøkysten,  hyggelige øer og den store inddæmmede sø Ijsselmeer, farverige tulipanmarker og charmerende vindmøller.

S/S Mare Fan FryslandMareFanFrysland-Forfuldesejl

Se turbeskrivelse og priser  her: CRU 16MFF – Frieslands øer, søer og marsklandskaber med S/S Fryslând Smukt gammelt sejlskib med stor salon og restaurant, udendørs café med servering af fadøl samt bar med panorama vinduer. På dækket finder man også jacuzzi og solstole.

MareFanFrysland-ForfuldesejlS/S Wapen Fan Frysland

Se turbeskrivelse og priser  her: CRU 15WFF – Frieslands øer, søer og marsklandskaber med S/S Wapen van Frysland Smukt gammelt sejlskib med stor salon og restaurant, udendørs café med servering af fadøl samt bar med panorama vinduer. På dækket finder man også jacuzzi og solstole.

AMSTERDAM – BRÜGGE   (og omvendt)  

Marken nord for Amsterdam

Marken nord for Amsterdam

Et cykelkrydstogt gennem det smukke Flandern med skønne kulturbyer, smukke kanaler og hyggecykling. Amsterdam, Antwerpen, Gent og Brügge er nogle af Mellemeuropas smukkeste byer og fulde af kultur, historie og charme. På denne tur sejler fire hyggelige skibe: Luksusskibet M/S Magnifique, det helt nye luksusskib M/S Magnifique 2, det hyggelige skib M/S Fluvius og det lille charmerende skib M/S Gandalf. Se turbeskrivelse og priser for turen her (gælder alle fire skibe):  CRU 3 – Amsterdam til Brügge med 4 skibe

BRÜGGE  –  BRUXELLES   (og omvendt)  Bruegge

En cykeltur til Belgiens og Flanderens mest kendte byer som Bruxelles, Brügge, Mechelen, Gent og Antwerpen krydret med små, maleriske byer og smukke, flade landskaber langs med floden Schelde. Se turbeskrivelse og priser her: CRU 4 – Brügge til Bruxelles med M/S Quo Vadis og M/S Magnifique M/S Quo Vadis er en meget hyggelig lille flodbåd med plads til kun få gæster. Der er salon, restaurant, en lille bar og soldæk med solsejl. Der vil ofte være levende musik med ombord. M/S Magnifique er et hyggeligt luksusskib, hvor der lige som på Quo Vadis er en afslappet stemning, god atmosfære og en imødekommende besætning, der vil gøre alt for at gøre jeres ferie til en oplevelse med mange sjove minder.

 

AMSTERDAM CITY CRUISE – 5 dages Rundtur  AmsterdamNieuwmarkt400x400px

Se turbeskrivelse og priser her: CRU 5 – Amsterdam City Cruise M/S Magnifique er et af de flotteste skibe til cykelkrydstogter i Europa. Det er et mindre og meget hyggeligt luksuskrydstogtsskib med restaurant, lounge, store panoramavinduer, soldæk, whirlpool/jacuzzi og et grill-barbecueområde.

AMSTERDAM TULIPAN CRUISE – 5 dages RundturHolland-cykelskilt-med-cyklister400x400px  

Se turbeskrivelse og priser her: CRU 6 -Tuilipan Cruise M/S Magnifique er et mindre og meget hyggeligt luksus-krydstogtsskib og af de flotteste til cykelkrydstogter i Europa. Ombord finder I restaurant, lounge, store panoramavinduer, soldæk, jacuzzi, barbecueområde samt smukke kahytter på denne luksus flodbåd.

Denne tur er nu desværre udsolgt på alle afgange i år. Vi sejler tulipanture igen i foråret 2017.

Følg RHINEN  – i Tyskland eller Frankrig

På eventyr langs Rhinen med legendariske landskaber, charmerende maleriske byer, skønne vine og hygge for livsnydere. Oplev de smukke landskaber enten på Rhinens øvre løb gennem hyggelige ALSACE i Frankrig og helt ned til Basel i Schweiz eller en anden tur i den nedre Rhindal i Tyskland, hvor turen følger både Rhinen og  Neckar, samtidig med at I passerer gennem verdenskendte karakteristiske vindistrikter og undervejs på cykel har god mulighed for at prøvesmage de lokale specialiteter.

M/S Patria – Rhinen & Neckar M/S Patria sejer på rhinen Koblenz – Bad Wimpfen

Det autentiske M/S Patria er specialindrettet til glade cyklister med salon, bar, restaurant, panoramavinduer og delvist overdækkede soldæk. Se turbeskrivelse og priser  her: CRU7 PAT – Floderne Rhinen og Neckar med M/S Patria 

Alsace_1M/S Andante – Rhinen i Alsace Mainz – Basel

Se turbeskrivelse og priser  her:CRU17 – Rhinen – Alsace – med M/S Andante M/S Andante er en smukt indrettet og velholdt flodbåd med en hyggelig atmosfære og komfortable kahytter. Der er soldæk, restaurant og hyggelige områder at slappe af i.

MOSEL & SAAR  (Koblenz – Saarbrücke)  MS-Patria 

De to floder Mosel og Saar slynger sig smukt gennem et fascinerende landskab fyldt med eventyrslotte og maleriske bindingsværkshuse. Selv de gamle romere kunne ikke holde sig fra denne egn og nød godt af de herlige vine, som området er verdensberømt for. M/S Patria er en flodbåd, der er specialindrettet til glade cyklister med salon, bar, restaurant, panoramavinduer og delvist overdækkede soldæk. Se turbeskrivelse og priser her: CRU 8 – Floderne Mosel og Saar med M/S Patria

BERLIN  CITY CRUISE 5 dage

Oplev Tysklands pulserende hovedstad og dens både hyggelige og smukke omgivelser i bl.a. Potsdam, Spandau og Köpenick på dette 5 dages hyggecruise. Se turbeskrivelse og priser her: CRU13GVH – Berlin City Cruise med M/S Gretha van Holland M/S Gretha van Holland har tidligere sejlet som privat yacht og den hyggelige stemning mærkes stadig. Der er lounge / restaurant ombord og kun 11 kahytter.  Skibet er en flodbåd.

BERLIN – STRALSUND langs ODER og ODER-HAVEL KANALEN

Sejl fra den gamle hanseby Stralsund langs kysten til Tysklands største øer Rügen og Usedom. Besøg Stettin med sit pragtfulde slot og rejs videre igennem dejlige landskaber ved floden Oder til Schwedt, og derefter Oder-Havel-kanalen gennem store skove til Tysklands det livlige hovedstad Berlin. Opdag den spændende natur i dette enestående flodlandskab med barokslotte og den karakteristiske nordtyske gotiske byggestil og charmerende badehoteller. Se turbeskrivelse og priser her: CRU14-PRI Berlin – Stralsund med M/S Princess M/S Princess er et charmerende skib med restaurant, salon og soldæk. Mellem de to dæk er der elevator. Skibet er en flodbåd.

DONAU  – Rundture fra PASSAU til WIEN eller BUDAPEST  

Donau er med sine 2.850 km Europas næstlængste flod og byder på rene fornøjelsesture i fantastisk smukke landskaber, hyggelige middelalderbyer og afslappet hyggecykling på bilfrie stier langs floden. Landskab-i-OestrigVore Donau-cruises er rundture med start og slut i den charmerende by Passau i Sydtyskland og findes i 2 variationer: – Den “korte” udgave fra Passau til Wien og Bratislava – Den “lange” tur fra Passau til Wien, Bratislava og Budapest Forskellen på de to ture er, udover antallet af hovedstæder og kulturbyer, at afstanden mellem Wien og Budapest er dobbelt op, og derfor vil der være mere sejlads og kortere cykeletaper på turene til Budapest (CRU10) end til Wien (CRU9), fordi der ikke er tid nok til at cykle lige så meget som på Wien-turene, når turen totalt er dobbelt så lang. Bortset fra denne detalje byder begge ture på betagende landskaber, romantiske byer, skønne skov- og vinområder og 2 eller 3 hovedstæder – og masser af hygge og dejlige oplevelser langs Donau. På begge ture kan der vælges mellem to skibe, der er en lille smule forskelligt indrettet, men generelt meget ens.  

M/S NORMANDIE 10185746793_f46a51ddf2_z Passau – Wien 

Se turbeskrivelse og priser  her: CRU 9NOR   Passau – Wien med M/S Normandie M/S Normandie er en hyggelig flodbåd. På øvre dæk findes baren og den afslappende panoramasalon, mens den bekvemt indrettede restaurant hører til på nedre dæk. Der er soldæk med borde, stole og solstole.

M/S THEODOR KÖRNER cykelkrydstogt Passau – Wien / Bratislava

Se turbeskrivelse og priser  her:CRU 9TK  Passau – Wien med M/S Theodor Körner M/S Theodor Körner er en meget rummelig flodbåd med højt komfortniveau og restaurant, panoramabar med dansegulv, salon med terasse og stort soldæk med solstole. Der er desuden sauna, bibliotek og i baren spilles hver aften op til dans.

M/S NORMANDIE cyklister-300x200 Passau – Budapest

Se turbeskrivelse og priser  her: CRU 10NOR  Passau – Budapest med M/S Normandie M/S Normandie er en hyggelig flodbåd. På øvre dæk findes baren og den afslappende panoramasalon, mens den bekvemt indrettede restaurant hører til på nedre dæk. Der er soldæk med borde, stole og solstole.

M/S MY STORYBudapest-150x150 Passau-Budapest

Se turbeskrivelse og priser  her:CRU 10STO  Passau – Budapest med M/S My Story M/S My Story er et meget populært og rummeligt cykelkrydstogtsskib. Fordelt på tre dæk har skibet en panoramarestaurant, panoramalounge med bar, en sauna og et stort soldæk med strandstole. Skibet er en flodbåd.

DONAU DELTAET VED SORTEHAVET  cykelkrydstogt-Rumaenien 

Tag med på et cykelkrydstogt i deltaet, hvor Donau slutter sig til Sortehavet, og oplev Rumæniens allersmukkeste natur. Tag på opdagelse i landets gamle kultur og historie, og nyd udsigten over store sletter, grønne kyster og lange flodstykker. Se turbeskrivelse og priser her: CRU 11 – Donau deltaet i Rumænien Skibet er en meget hyggelig flodbåd til kun 20 passagerer fordelt på 10 kahytter. Der er restaurant, der serverer mad efter lokale traditioner og et skønt soldæk, hvor man kan nyde udsigten. De sidste to nætter tilbringes på 4* hotel.

MOLDAU & ELBEN – Rundtur omkring PRAG  img_prag-150x150 

Oplev de store europæiske floder Moldau og Elben på et skønt cykelkrydstogt, der fører jer til og omkring den såkaldt Gyldne Stad Prag,  Tjekkiets pragtfulde hovedstad. Se turbeskrivelsen og priser her: CRU 18FLO – Moldau og Elben med M/S Florentina M/S Florentina er en smukt indrettet og velholdt flodbåd med en hyggelig atmosfære. Der er fine afslapningsområder, udkigssalon med panoramavinduer og stort soldæk.